Retraites Wiva Kristina

Vijfdaagse retraites op een schitterende locatie in het hart van de Provence, waar de temperatuur aangenaam is, de zon schijnt en de hectiek van het dagelijkse leven ver weg is. Een bijzondere aanpak op een bijzondere locatie voor iedereen die behoefte heeft aan een kwalitatief hoogwaardig programma, een extra “boost” of ontspanning. Essentie van de retraites is het terugvinden van kracht en balans. Naast actief aan de slag te gaan met de thema’s is er volop ruimte om te genieten van de mooie natuur en je te laten onderdompelen in een warm bad van aandacht en zorg voor de innerlijke mens.

 

Retraite: “Work-Life” in beweging

Datum: 29 september t/m 1 oktober 2019 (VOL)

Deze retraite bevat een energiek programma met als doel te reflecteren op je “Work-Life” . Tijdens deze week word je gestimuleerd en begeleid om op basis van balans je creativiteit aan te boren en (veer)kracht te optimaliseren. Van vaste patronen naar nieuw perspectief met als resultaat het scheppen van ruimte door ruimtelijk denken. Actieve toepassing m.b.v. het bewerken van beeldhouwstenen. Dagelijkse sessies met een organisatiepsycholoog.

Inschrijving gesloten

Retraite: Burn-out (particulieren)

Datum: 20 april t/m 24 april 2020

Tijdens deze retraite word je begeleid om je stressniveau te verlagen, balans en (veer)kracht in jezelf terug te vinden. Rust vinden, opnieuw vorm geven aan de nieuwe situatie en leren hoe om te gaan met je energieniveau. Grip terugkrijgen op je eigen situatie, weer vrij zijn in denken en voelen en effectief kunnen functioneren. Dagelijkse groepssessies met een psychotherapeut.

Retraite: Burn-out (bedrijven)

Datum: nader in te vullen

Voor bedrijven wordt maatwerk geleverd. Dat betekent dat wij met u invulling geven aan een Burn-out retraite specifiek toegesneden op uw bedrijf. Het programma wordt in overleg vastgesteld en er wordt vorm gegeven aan de gewenste thema’s. Tevens is een variatie in doelgroep mogelijk. Zowel het voorkomen van, als de aanpak van Burn-out behoort tot de categorie.

Bent u met uw bedrijf geïnteresseerd om met ons aan de slag te gaan met Burn-out, graag komen we dan met u in contact om tijdens een gesprek hier verder invulling aan te geven.

Retraite Rouw, “Over Leven en Verlies”

Datum: najaar 2020

Een retraite gericht op aandacht en ondersteuning bij de verwerking van verlies van een dierbare. Volop liefde en steun, herinneren en delen van pieken en dalen. Rust en ruimte en vorm geven aan de nieuwe situatie om weer energie op te doen om verder te gaan. Dagelijkse individuele en groepssessies met een therapeut waarbij je op zoek gaat naar je krachtbron, dit in combinatie met ondersteunende gesprekken en/ of lichaamswerk.

Retraite Re-boost, “Na Vastlopen Verder”

Datum: najaar 2020

Een retraite voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe weg, nieuwe stappen en een invulling naar de toekomst toe. Personen die het gevoel hebben in een gat te vallen bijvoorbeeld na pensioen, faillissement, baan kwijtraken of het gewoon niet meer weten. Stagnatie, of je afvragen of je nog het verschil maakt, wat is mijn aandeel, wat heb ik nog te bieden? Wij helpen je op weg in het proces om de eerste stappen te zetten om weer betekenis te voelen. Dagelijkse groepssessies met een psycholoog.